unknown
C-MIS-EC-MED-521-IX-VOWAMA23+

BULLBAR MED 521 VOLKSWAGEN AMAROK 2023+

BULLBAR MED 521 VOLKSWAGEN AMAROK 2023+
Adauga la wishlistSterge din wishlist

Protecția ideală pentru mașinile Suv, 4x4 și Pick-up BULLBAR BULLBAR INOX BULLBAR MEDIUM (Volkswagen Amarok 2023-) atât în oraș, cât și în afara drumului. Cu un design plăcut, ușor de montat, rezistent, bullbarul Superbar are certificat de omologare UE și respectă normele de protecție a pietonilor.

Avalability: Stoc epuizat
424,71 € (356,90 € Fara TVA)
Stoc epuizat

  • Producator OEM
  • Stoc real
  • Certificari RAR, TUV, ISO
  • Peste 16 ani de experienta
  • 30 de zile retur bani
  • Suport tehnic si online

Pe lângă faptul că personalizează mașina, bara de protecție oferă și o protecție sporită. Modelul este fabricat din țeavă de oțel inoxidabil rezistent la acizi. În funcție de modelul de mașină, poate fi compatibil cu troliul. Chiar dacă nu intenționați să montați un troliu, odată achiziționată, această bară va crește valoarea pick-up-ului dumneavoastră. Oferă un aspect plăcut mașinii, deoarece se ridică până la nivelul barei de protecție. În cazul acestui model, diametrul barei este de 63 mm și conține o bară transversală în partea de jos. În ceea ce privește finisajul, acesta poate fi negru sau cromat. O astfel de bară de protecție oferă protecție generală atât pe teren, cât și pe drumurile asfaltate. Aceasta poate include protecție împotriva pietrelor, bețelor, buștenilor și chiar în cazul unor accidente minore în care are loc o coliziune frontală cu un obiect, un animal sau un alt vehicul.
Colegii noștri de vânzări vă pot ajuta să alegeți bara de protecție potrivită pentru nevoile dumneavoastră și sunt la doar un click distanță pentru a vă oferi mai multe informații

C-MIS-EC-MED-521-IX-VOWAMA23+

Fisa tehnica

Model
Amarok
Marca
Volkswagen
Anul
2023, 2024