Iată motivele cheie pentru care suntem cei mai buni parteneri când vine vorba de accesorii de calitate pentru pick-up:

1. Experiența își spune cuvântul

1. Experiența își spune cuvântul

Accesorizarea mașinilor pick up, 4x4 și off road este ceea ce facem de mai bine de 17 ani. Știm cât de mult vă doriți să folosiți autoutilitarele la adevăratul lor potențial și de ne asigurăm că vă oferim echiparea corespunzătoare fiecărei nevoi în parte. De la hardtop-uri, închideri de benă, capitonaje de benă, bare și bulbar-uri, până la accesorii auxiliare, troliu sau echipamente pentru iarnă (sărăriță și plug de zăpadă), personalizăm mașinile în funcție de preferințele clientului. 

 Investim continuu în formarea oamenilor noștri și a noilor tehnologii ne ce oferă un avantaj semnificativ față de concurență.

Feedback-urile clienților noștri le găsiți accesând secțiunea recomandări iar mașinile lor echipate în meniul PORTOFOLIU.

2. Suntem conduși de tehnologie și de experți

Tehnologia ne ajută să căutăm continuu soluții pentru a îmbunătăți eficiența și performanța serviciilor noastre. Acest lucru este evident prin certificările deținute: TÜV, ISO9001, E și R.A.R. Știm ce accesorii se potrivesc pe fiecare model de mașină și putem oferi sfaturi de încredere.

Încă din 2017 am implementat un sistem integrat de management al calității, obținând de la TUV Austria certificatele: ISO 14001 : 2015 Sistem de management de mediu, ISO 45001 : 2015 Sistem de management al sănătății și securității în muncă, și Certificatul ISO 9001 : 2015 Sistemul de management al calității. Toate acestea nu fac decât să ateste reputația dobândită de-a lungul timpului în domeniul importului, producției și comercializării accesoriilor pentru mașinile pick up, 4X4 și SUV.

3. Suficient de „mici” ca să ne pese, suficient de „mari” ca să putem rezolva orice problemă

Răspundem rapid la orice întrebări din partea clienților noștri și ne asigurăm că sunteți informați cu privire la ceea se întâmplă cu pick-up-ul dvs. din momentul în care aceasta se află în service-ul nostru.

Echipa noastră este cu adevărat pasionată de acest domeniu și tratează cu profesionalism fiecare etapă a procesului de ofertare.

Indiferent de provocarea primită, găsim soluții pentru orice tip de accesoriu pentru pick-up-uri, SUV-uri și mașini 4X4. 

4. Specialiști – a căror opinie contează și soluții creative

Avem echipe dedicate de specialiști care oferă servicii și sfaturi de calitate, de la departamentul de vânzări și până la service. Tratăm fiecare situație ca fiind unică și indiferent de provocările întâmpinate, avem abilitățile și expertiza pentru a găsi soluții. Ceea ce ne diferențiază cu adevărat este că nu spunem „nu” provocărilor și mereu găsim modalități inovatoare de a crește eficiența vehiculelor voastre.

5. Siguranța este pe primul loc

Căutăm întotdeauna să îmbunătățim serviciile pe care le oferim- de la găsirea produselor inovatoare care protejează interesele clienților, la dezvoltarea de noi proceduri de gestionare incluse în serviciile noastre. Efectuăm toate testele și obținem toate certificările necesare pentru a garanta siguranța produselor noastre. Datorită inovațiilor tehnice încorporate și partenerilor de încredere cu care colaborăm, accesoriile pentru pick-up-uri pe care le vindem sunt foarte sigure.

6. Adăugăm valoare, nu complicații

Prețurile noastre sunt competitive și corecte. Nu există facturi surpriză. Orice cheltuieli neașteptate sau suplimentare trebuie aprobate în prealabil de către voi. Un produs fiabil poate economisi bani, timp iar o mașină accesorizată este o investiție rentabilă dacă ne raportăm la modurile de utilizare și la creșterea eficienței. Portofoliul nostru cuprinde producători de top precum și servicii complexe de calitate superioară. Ne tratăm clienții la fel cum ne dorim să fim tratați și noi.

7. Avem renume internațional

Cunoștințele și înțelegerea pieței accesoriilor auto au ajutat la formarea unui portofoliu remarcabil, a unei strategii de dezvoltare și de modernizare, și astfel renumele Pick-Up.ro a ajuns peste granițele țării. Suntem prezenți în peste 15 țări, având printre parteneri reprezentanțe auto importante precum: Toyota, Nissan, Mitsubishi, VW, Ford,Isuzu.

8. Suntem accesibili

Avem două locații/ depozite cu stocuri active și suntem situați în Corunca, Jud. Mureș, o zonă a Transilvaniei tranzitată de mulți turiști și oameni de afaceri.

9. Luăm mereu „pulsul” pieței

Pe tot parcursul anului, ne menținem clienții la curent cu actualizări periodice de știri prin e-mail, diverse rapoarte și ghiduri de cercetare și prin intermediul articolelor noastre obișnuite pe blogul site-ului. Acest lucru înseamnă că puteți beneficia cu ușurință de topul celor mai noi accesorii apărute pe piață.

10. Producător și importator direct

Suntem producători/ furnizor TIER 1 în domeniul automotive, fabricând produse OEM și AM, cu două mari amplasamente de 267.000 mp respectiv 70,600 mp.

Dacă cele 10 motive v-au convins că Pickup.ro este partenerul vostru ideal, contactați-ne aici