Pick Up.ro a obținut clasificarea ECOVADIS SILVER pentru sustenabilitate.

Această clasificare plasează compania Pickup.ro în top 25% companii pentru sustenabilitate.

Pickup.ro contribuie la dezvoltarea unui mediu sustenabil și a primit Certificatul Silver pentru responsabilitatea socială.

Certificarea Silver a fost acordată ca recunoaștere a inițiativelor Pick-UP.ro privind protecția mediului, munca și drepturile omului, etică profesională, definind viziunea companiei de a croi un mediu de afaceri sustenabil pe termen lung.

Este mai important ca niciodată să abordăm cu succes schimbările care apar în peisajul volatil și complex al mediului de afaceri global. Tot ceea ce se întâmplă cu PLANETA NOASTRĂ ne influențează atât viețile personale cât și profesionale, și astfel nu putem rămâne indiferenți. Suntem conștienți de impactul pe care compania PICK-UP.ro îl are asupra mediului, motiv pentru care acționăm responsabil pentru a crea un viitor mai sustenabil.

Tehnologia ne ajută să căutăm continuu soluții pentru a îmbunătăți eficiența și performanța serviciilor noastre. Acest lucru este evident prin certificările deținute: TÜV, ISO 9001:2015, ISO 14001 : 2015, ISO 45001 : 2015 și respectiv R.A.R. Știm ce accesorii se potrivesc pe fiecare model de mașină și putem oferi sfaturi de încredere.

Încă din 2017 am implementat un sistem integrat de management al calității, obținând de la TUV Austria certificatele: Certificatul ISO 9001 : 2015 Sistemul de management al calității, ISO 14001 : 2015 Sistem de management de mediu respectiv ISO 45001 : 2015 Sistem de management al sănătății și securității în muncă. Toate acestea nu fac decât să ateste reputația dobândită de-a lungul timpului în domeniul importului, producției și comercializării accesoriilor pentru mașinile pick up, 4X4 și SUV.

Prin certificarea Silver obținută de la EcoVadis clienții noștri sunt asigurați că Pick-UP.ro ia toate măsurile disponibile pentru a dezvolta pas cu pas acțiuni sustenabile.

„Companiile se confruntă în mod constant cu provocări. Fie că este vorba de noi tehnologii, noi reglementări legale sau noi tendințe, capacitatea de schimbare și adaptare este pusă la încercare zi de zi. Investim atât resurse financiare cât și umane pentru a ține pasul cu dezvoltarea rapidă a tehnologiei și pentru a dezvolta produse și parteneriate de afaceri mai rezistente, ținând cont de impactul lor asupra mediului și societății.

Credem că progresul este totdeauna posibil, mai ales dacă este realizat într-un mod responsabil și suntem dedicați să oferim standarde înalte de sustenabilitate! ”

David Szabolcs-Attila, CEO