unknown
C-MIS-WO-SK-ROL-521-BLK-VOWAMA23+

ROLLBAR BLACK SK 521 VOLKSWAGEN AMAROK 2023+

ROLLBAR BLACK SK 521 VOLKSWAGEN AMAROK 2023+
Adauga la wishlistSterge din wishlist

Un rollbar BARA DE INOX ROLLBAR (Volkswagen Amarok 2023- DC) va poate schimba aspectul masinii Dvs! Nu numai ca o sa aveti o schimbare de look, dar o sa aveti si un posibil suport de reflectoare! Sunt usor de instalat si rezistente impotriva coroziunii/ruginirii datorita materialului din care sunt fabricate!

Avalability: Stoc epuizat
788,92 € (662,96 € Fara TVA)
Stoc epuizat

  • Producator OEM
  • Stoc real
  • Certificari RAR, TUV, ISO
  • Peste 16 ani de experienta
  • 30 de zile retur bani
  • Suport tehnic si online

Pe lângă faptul că arată bine, roll-barurile oferă posibilitatea de a adăuga lumini auxiliare sau alte accesorii utile, cum ar fi mânere sau cârlige pentru încărcătură. Inițial, aceste bare rotunde montate pe bara de protecție a camionetei erau destinate să susțină integritatea structurală a mașinii în timpul unei posibile răsturnări și să adăpostească luminile auxiliare orientate spre față.
Nu toate barele oferă acest suport suplimentar, unele sunt doar pentru atracție vizuală.
Gama Misutonida de bare de protecție împotriva rostogolirilor oferă modele cu 2 sau 3 țevi în oțel inoxidabil, crom sau negru, cu un diametru de 76 mm. Se poate adăuga un suport reflectorizant opțional pentru a spori vizibilitatea.
Pentru instalare este necesară găurirea caroseriei.
Atunci când alegeți un roll bar pentru pick-up-ul dumneavoastră, gândiți-vă la factorul estetic, deoarece aceste bare vor avea o influență puternică asupra aspectului general al camionului dumneavoastră.
Colegii noștri de vânzări vă pot ajuta să alegeți rollbar-ul potrivit pentru nevoile dumneavoastră și sunt la un click distanță pentru a vă oferi mai multe informații!

 

C-MIS-WO-SK-ROL-521-BLK-VOWAMA23+

Fisa tehnica

Model
Amarok
Marca
Volkswagen
Anul
2023, 2024