Un adevărat upgrade pentru Ford Raptor

Categorii: Pickup

Hennessey Performance Engineering a dezvăluit detalii despre pachetul său VelociRaptor 600 pentru noul pick-up Ford F-150.

Ce face acest upgrade? Ei bine, pachetul Hennessey adaugă 150 CP la motorul EcoBoost de 3,5 litri, ducându-l la 600 CP - o creștere cu 33% a puterii.

Cei din echipa Hennessey vizează un 0-100 km/h de doar 4,2 secunde, si cu un timp de cursă de 402 m de 12,9 secunde. Pentru a realiza acest lucru, motorul Ford primește un sistem de inducție a aerului modernizat, un sistem intercooler de mare capacitate cu supapă de suflare și un software de gestionare a motorului modernizat.

În afară de performanța în linie dreaptă, VelociRaptor 600 păstrează acreditările off-road impresionante ale F-150 Raptor. Noile modificări Hennessey păstrează suspensia spate cu cinci legături, arcurile elicoidale de 24 inch și șocurile reglate sport, iar în același timp oferă clientului posibilitatea de a îmbunătăți vehiculul cu o serie de upgrade-uri.

VelociRaptor a fost o piatră de temelie a producției noastre de ani de zile, clienții noștri făcând coadă pentru manevrabilitatea surprinzător de agilă, practicitatea excelentă ... și, desigur, puterea!" a exclamat John Hennessey, fondator și CEO al companiei. „Popularitatea acestui pick-up a oferit oportunitatea de a crea o familie de VelociRaptors, inclusiv variante SUV, 6 × 6, V8 și Bronco destinate clienților din întreaga țară și din întreaga lume.”

Vreți să folosiți pick-up-ul la off-road?

Producătorii vin cu vești bune în acest sens. Mai exact pachetul pentru off-road include o nouă bară de protecție față, cu LED-uri integrate, bară de protecție spate, jante de 20 inch cu anvelope de 30 inch, și kituri de suspensie.

Dacă vă surâde un astfel de model, aflați că se fac de pe acum comenzi pentru livrări ce vor avea loc la începutul anului 2022, însă producția este limitată la 250 unități pe an. Dacă vă doriți varianta cu upgrade și pachetul off-road îmbunătățit, trebuie să scoateți din buzunare aproximativ 95 000 EUR. Gama VelociRaptor se numără printre cele mai puternice produse ale lui Hennessey cu mii de modele fabricate în ultimii 10 ani. Compania prezice că acest nou pick-up va fi cea mai bine vândut de până acum.

Așa să fie?