Toyota Hilux 2022 și-a făcut debutul în India

Categorii: Pickup

Hilux va fi al treilea model de pe platforma IMV a producătorului auto japonez alături de Fortuner și Innova și este de așteptat să împartă unele componente cu aceste vehicule

Deși este un model popular pe piețele globale, Toyota aduce Hilux pentru prima dată în India și se va confrunta cu Isuzu D-Max V-Cross. Hilux se bazează pe aceeași platformă ca și Toyota Fortuner și va veni cu același motor diesel de 2,8 litri, oferit atât în ​​varianta manuală, cât și automată cu 4x4.

 Toyota HIlux

Am văzut deja câteva fotografii cu acest model de pick-up și știm că vine în varianta de 5 locuri. La nivel estetic, Hilux va veni cu o grilă hexagonală mare, faruri cu LED-uri cu LED DRL, o bară de protecție robustă, jante din aliaj de 18 inchi, praguri laterale, intrarea fără cheie, și lampă spate cu LED. Acesta va fi oferit în 5 opțiuni de culoare, inclusiv noua nuanță Emotional Red.

Cât despre cabină, aceasta va fi complet neagră, și va avea caracteristici precum tapițerie din piele,  un sistem de infotainment de opt inchi cu Android Auto și Apple CarPlay, scaune ventilate, cruise control, scaune față reglabile electric în opt direcții și multe altele. Sună bine, nu-i așa?

Yoshiki Konishi, Chief Engineer la Toyota susține că Hilux este un vehicul ce are un stil de viață care oferă tot ce este mai bun din ambele lumi și este potrivit atât pentru aventurile în oraș, cât și în off-road.