Top 3 accesorii must-have pentru Toyota Hilux

Categorii: Pickup

Dacă ești fericitul posesor al unui model Toyota Hilux  te bucuri de un pick-up cu Putere șo Stil. Cu un nou aspect îndrăzneț, Hilux este un pick-up care iese în evidență.

După succesul echipei Toyota Gazoo Racing la Dakar, pick-up-ul a devenit una dintre legendele acestui raliu. 

Toyota Hilux GR SPORT a fost proiectat pentru cei care iubesc aventura și au un stil de viață care depăsește cotidianul. 

Dar nu trebuie să ai un model insipirat din lumea raliului ca să te bucuri de călătorii și de hobby-urile tale preferate: alege să-ți accesorizezi pick-up-ul! 

Top 3 accesorii pe care le poți monta pe Toyota Hilux

1.     Troliu: Dacă folosești pick-up-ul pentru off-road sau pur și simplu îți plac plimbările în natură, un troliu este accesoriul care nu trebuie să lipsească. 

Nu trebuie să-ți faci griji că rămâi împotmolit, și chiar poți participa la misiuni de recuperare dacă prietenii tăi au nevoie.

Dacă încă nu ți-ai montat acest accesoriu te invităm să descoperi Carphatian4x4, marca proprie pickup.ro. Troliul este disponibil atât în varianta cu cablu sintetic  cât și cu cablu de oțel. 

Intră aici să vezi toate modelele de troliu pe care le avem. 

2.     Hardtop: Protejează-ți lucrurile transportate și oferă pick-up-ului tău un nou look. 

Dacă îți place să pleci în vacanță cu familia și să descoperi locuri noi, atunci bagajele tale au nevoie de un loc sigur în care să fie ferite de vremea rea dar și de răufăcători.

Pe site-ul nostru găsești o gamă variată de modele de hardtop iar colegii noștri sunt alături de tine să alegi varianta cea mai potrivită pentru nevoile tale. 

3.     Reflectoare: Acestea nu sunt doar pentru decor ci sporesc vizibilitatea pe timp de noapte sau ceață, devenind astfel un must-have pentru  orice posesor de 4x4.

Dacă ți-ai propus să-ți montezi reflectoare intră pe site-ul nostru și te asigurăm că ai de unde să alegi. 

De ce să-ți accesorizezi pick-up-ul?

Toyota Hilux este o mașină versatilă, construită pentru a cuceri diverse terenuri și provocări. Dacă îți accesorizezi pick-up-ul cu capitonaj de benă, închidere de benă sau bullbar, îi vei optimiza funcționalitatea pentru o gamă largă de activități.

Alege scuturi sau alte accesorii auxiliare și protejează-ți mașina de zgârieturile provocate de pietricelele de pe drum sau alte obstacole. 

Fiecare proprietar de Toyota Hilux are o personalitate unică iar asta se reflectă cel mai bine prin accesorizarea mașinii. Puterea și stilul merg mână-n mână cu acest model de pick-up. 

Pe pickup.ro găsești accesorii omologate, de înaltă calitate și o echipă de specialiști care îți oferă sfaturile de care ai nevoie pentru ca tu să faci alegerea potrivită. 

Combină caracterul practic, protecția și personalizarea și alege să-ți accesorizezi modelul de Toyota Hilux. Accesoriile de pe pickup.ro vor pune în valoare mașina dar și stilul tău!

Te așteptăm pe site!