Te așteptăm în BAZAR!

Categorii: Pickup

Te așteptăm în BAZAR!

Azi vrem să îți povestim despre unul dintre locurile noastre preferate de pe site – care poate deveni și locul tău preferat! De ce? În primul rând pentru că acolo sunt o mulțime de discounturi.

Dacă ți-am atras atenția deja, te invităm să ni te alături virtual în BAZAR

Deși nu e atât de mare sau vechi ca Marele Bazar din Istanbul, este locul perfect unde cu câteva click-uri îți poți găsi accesoriile potrivite pentru mașina ta, la prețuri reduse. Așadar, ce te așteaptă la secțiunea BAZAR ?

  1. Prețuri mai bune – și nu doar de Black Friday sau alte ocazii de sărbătoare. Dar am mai zis asta încă de la început.
  2. Produse resigilate din showroom dar care sunt în stare bună. De obicei în această categorie se încadrează produse care au fost desigilate pentru a fi expuse în showroom, pentru a fi fotografiate pentru portofoliul nostru. Intră aici și cele desigilate pentru a fi testate de către echipa noastră sau cele date retur de către anumiți clienți. Merită să achiziționezi un produs resigilat? Cu siguranță DA! Poți fi sigur că toate produsele din această categorie primesc garanția oficială precum cele sigilate (mai puțin produsele SH), le poți cumpăra la prețuri avantajoase, iar dacă nu ești mulțumit de produs, ai posibilitatea returului.
  3. Dacă ai un model de mașină mai veche sunt șanse ca multe din accesorii să nu se mai găsească pe piață, sau să se găsească tot mai greu. Așa ca în Bazar ai ocazia să-ți accesorizezi pick-up-ul chiar dacă acesta nu este ultimul model apărut pe piață.

Deflectoare, praguri laterale, rollbar-uri sau reflectoare – sunt doar o parte din produsele pe care le poți găsi în Bazar.

Spor la cumpărături, iar dacă ai nevoie de alte informații, nu ezita să ne trimiți un mesaj.