Pickup.ro își mărește portofoliul cu accesorii pentru van-uri!

Categorii: Pickup

Anul 2023 aduce multe vești bune, iar de data aceasta pentru posesorii de van-uri! 

 

Printre cererile tot mai dese pe care le primesc colegii noștri de la vânzări se numără și accesorizarea van-urilor. Pickup.ro este specializat pe comercializarea produselor pentru pick-up-uri, SUV-uri mașini de off-road  și 4x4, motiv pentru care de cele mai multe ori ne-am văzuți nevoiți să refuzăm astfel de cereri. 

De anul trecut lucrăm la acest capitol și pregătim lansarea noului site vanexpert.ro, un site ce va aduce laolaltă accesorii și produse pentru van-uri, la calitatea și profesionalismul cu care clienții noștri sunt obișnuiți deja. 

 

Site-ul va fi lansat în curând (promitem că anunțăm cu surle și trâmbițe momentul ) și va cuprinde accesorii precum sisteme de depozitare, cutii se sortare, cutii de depozitare, tije de prindere, sisteme de portbagaje pentru acoperiș, uși rulante, lifturi, cârlige hidraulice, aplicații frigorifice, etc. 

 

 

Toate aceste produse sunt caracterizate de rezistență în timp, practicabilitate și cost eficient. 

 

Pe noul nostru site www.vanexpert.ro veți găsi toate descrierile și caracteristicile acestor produse. Produsele vor fi comercializate în țară- și nu numai-, comenzile pot fi făcute direct pe site sau la sediul pickup.ro.