Noul pick-up electric T90EV

Categorii: Pickup

Este vorba despre varianta pur electrică a pickup-ului Maxus T90, așa că în rândurile de mai jos vă detaliemce știm până acum despre acest produs.

 

Hai să aruncăm o privire la primele imagini complete ale noului pick-up electric T90EV.

 

 

Pickup-ul electric Maxus T90EV este versiunea de stradă a conceptului de pickup electric MAXUS NEW EV de la Salonul Auto Guangzhou 2020.

Versiunea de producție a conceptului Maxus New EV are un design mai puțin spectaculos, dar este, de asemenea, tipic chinezesc. Partea frontală are faruri mai mari, grilă redesenată, bare de protecție și faruri pe spate. O mică insignă EV, cu litera "E" vopsită în albastru metalizat, denotă grupul motopropulsor. Versiunea electrică are același design ca și varianta ICE. Acest lucru este în interesul costului pentru a facilita producția, cu modificări doar la nivelul stilului și al insignelor.

Camioneta electrică Maxus T90EV prezintă o parte frontală vizibil agresivă, tipică vehiculelor utilitare chinezești. O grilă gigantică care acoperă aproape întreaga față, faruri divizate cu un design ciudat, un logo mare al mărcii și o mulțime de aplicații reflectorizante formează elementele cheie de design ale exteriorului.

Din lateral, noul pick-up electric Maxus pare tradițional datorită proporțiilor convenționale. Jantele din aliaj de 17 inci sunt standard pe camionul electric. O gardă la sol ridicată îi conferă un aspect sportiv, iar acest lucru, împreună cu apărătorile pătrate robuste, cârligele exterioare pentru frânghii și bara sport masivă, îi conferă un aer de aventurier.

În partea din spate, designul este în mare parte tradițional. Un logo gigantic al mărcii pe hayon asigură o prezență rutieră de neratat oriunde merge vehiculul.

Noua generație Maxus T90 dispune de o cabină de lux, cu un design modern. Tabloul de bord nu este la fel de mare ca în cazul camionetelor tradiționale și nici consola din podea, ceea ce înseamnă mai mult spațiu pentru pasageri și pentru depozitare. Sistemul de infotainment cu ecran cu touch de 12 inch oferă o notă minimalistă. 

În Marea Britanie, lista de dotări de confort va include ștergătoare cu senzor de ploaie și o cameră pentru mersul cu spatele.

 

Mult așteptatul pick-up electric MAXUS va putea fi comandat începând cu luna august 2022, cu livrare în primul trimestru al anului 2023.