La Hollywood „se poartă” pick-up-urile

Categorii: Pickup

Vă prezentăm mai jos 10 vedete, cunoscute de voi de la Hollywood, care au în garajul lor pick-up-uri. Suntem convinși că la unele dintre ele nici nu v-ați fi gândit că ar conduce așa ceva, dar haideți să le luăm pe rând:

Dwayne 'The Rock' Johnson - Ford F-150

Dwayne

Ca orice actor de la Hollywood care se respectă, The Rock are o colecție impresionantă de mașini. Dar, ne oprim la ceea ce interesează pe noi și anume acest Ford F-150. Puternică (așa ca și cel care o conduce), mașina este una dintre cele mai bune deținute de actor în garajul său. Desigur că este foarte modificat, echipat și personalizat iar primul lucru pe care sigur îl observați este suspensia ridicată. Nu ne așteptam la altceva din partea lui Dwayne, nu? ????

Kendall Jenner - Chevrolet C-10 1965

Kendall

Indiferent de ce părere aveți despre Kendall Jenner sau despre familia Jenner-Kardashian, trebuie să recunoașteți că are gusturi bune când vine vorba de mașini. Spre deosebire de restul familiei sale, ea este pasionată de stilul retro American și nu de luxul European. Chiar dacă are și un Range Rover modern, în garajul ei are și un Corvette C1 1957, Chevrolet Camaro SS 1969, Ford Mustang 1965 și Cadillac Eldorado Biarritz 1960. Nouă ne-a atras atenția acest Chevrolet C-10 1965 în culoarea cappuccino.

Sydney Sweeney – Ford Bronco

Sydney

Sydney Sweeney, actrița americană cunoscută pentru rolurile din serialele "Euphoria" și "The Handmaid‘s Tale", dar și pentru serialul de pe Netflix „Totul e de Rahat” și-a sărbătorit anul trecut frumoasa vârstă de 23 ani cumpărându-și poate cel mai cool cadou – un pick-up Ford Bronco de primă generație, culoarea baby blue. Prima generație Ford Bronco, unul dintre primii off-roaderi și poate unul dintre cele mai tari SUV-uri realizate, a devenit rapid un trend în ultimii ani, în SUA. Iar culoarea… ei bine, ar fi păcat să ai un Bronco de altă culoare decât acest albastru frumos… e ca și când ai vrea un Ferrari în altă culoare decât roșu ????. Un mare LIKE pentru gusturile lui Sydney Sweeney!

Lady Gaga – Ford Bronco & Ford F-150 SVT Lightning

LadyGaga

Gaga2

Același model a fost și printre preferințele lui Lady Gaga, ceea ce nu face decât să confirme trendul. Așadar mergem mai departe la o altă mașină pe care cântăreața o deține: Ford F-150 SVT Lightning. Acest model din prima generație Ford a oferit utilizatorilor o combinație incredibilă între puterea sportivă și utilitatea de zi cu zi a unui astfel de pick-up. Nu știm sigur dacă în poza surprinsă de paparazzi Lady Gaga s-a bucurat de viteza oferită de cei 240 cai putere, sau doar agentul a oprit-o să admire frumusețea de mașină ????

John Mayer- EarthRoamer XV-LTS

Mayer

Rămânem în zona artiștilor, și mai exact a cântăreților care (probabil) sunt mereu în căutare de locuri noi care să îi inspire pentru a face muzică. Și ce mașină mai bună pentru asta decât un EarthRoamer XV-LTS echipat și personalizat pentru a fi o adevărata casă pe roți. La acel moment presa spunea că John Mayer a cumpărat mașina la prețul de 500 000$. Nu știm dacă este adevărat, însă aplaudăm bunul gust (de care a dat dovadă și cu modelul de Ford Raptor).

Shia LaBeouf – Ford F-150 & Chevrolet Silverado

Shia

Shia LaBeouf, actorul de la Holloywood cunoscut pentru rolurile sale din serialele Disney, dar și pentru filme precum Transformers, are o colecție impresionantă de mașini și motociclete. Printre acestea se află și un Ford F-150 (pe care uneori chiar și-l spală singur ????) și un Chevrolet Silverado. Aceste două mașini i-au adus porecla de „Douchatron” în Los Angeles (vecinii știu de ce).

Miranda Lambert -Chevrolet 1955

Miranda

Cântăreața Miranda Lambert este atât de pasionată de pick-up-ul ei roșu Chevy din 1955, Tammy, încât și-a denumit linia de vinuri - Red 55 Winery după acesta. 

Eric Clapton- Ford personalizat

Clapton

Eric Clapton este un muzician dintr-o altă epocă, unul dintre cei mai buni chitariști din lume cu 18 premii Grammy la activ. Un astfel de artist nu poate conduce orice, așa că mașinile alese sunt făcute la comandă de către Roy Brizio și celebra lui echipă.

Michael Jackson Jr- Ford Raptor

Jackson

Viața controversată și excepțională a lui Michael Jackson a ocupat poziții de top decenii la rând. După moartea lui, averea estimată de aprox. 500 milioane de dolari urma să fie împărțită familiei. Astfel, o parte din acești bani a ajuns și la fiul său Michael Jackson Jr. (Prince), care deși ar fi putut alege să își cumpere un Maserati strălucitor – să urmeze stilul extravagant, a optat pentru ceva mai subtil – un Ford Raptor ( pe care l-a echipat pentru a-l diferenția de restul modelelor).

Channing Tatum – Chevrolet 3100

Tatum

Ultimul (dar nu cel din urmă) din lista noastră este Channing Tatum. Fetele cu siguranță îl știu, el prezentându-se mereu ca un om dur de la Hollywood. Pentru a confirma acest lucru încă o data, el a fost surprins în anul 2014 conducând un Chevrolet 3100 din 1957 pe străzile din Los Angeles. Și doar pentru a sublinia statutul său de cap de listă, vehiculul nemodificat valora la vremea accea aprox. 50 000 dolari.

Dacă și voi știți (din presa) alte vedete de la Hollywood sau chiar de pe meleagurile noastre care conduc pick-up-uri, lăsați-ne în comentarii. Haideți să continuăm lista ????