Este modelul Alpha WOLF cu adevărat real?

Categorii: Pickup

Potrivit unui comunicat de presă oficial din Irvine, CA, Alpha Motor Corporation va prezenta un prototip al pick-up-ului său electric WOLF la Petersen Automotive Museum din Los Angeles. Cei interesați au putut studia de aproape mașina complet electrică începând cu 24 august 2021.

Alpha Motor Corporation scrie:

"WOLF este un camion de lucru simplu cu suflet. Este construit pentru a îndeplini sarcini de zi cu zi și are o prezența unui vehicul care e distractiv de condus. Suntem încântați de debutul său public."

Alpha Motor a introdus pentru prima dată pick-up-ul complet electric în martie 2021. După cum era de așteptat, la fel ca toate camioanele electrice viitoare, WOLF a câștigat multă atenție și interes. Potrivit companiei, se estimează că producția va începe în SUA la sfârșitul anului 2023.

Ei bine, așa arată pick-up-ul electric Alpha WOLF. 

Wolf1

Și dacă nu ați auzit niciodată de această companie, mai ales de mașină, noi vă înțelegem. Este vorba de un start-up din California care a început să facă furori anul trecut, când a lansat niște randări ale modelului ACE- un coupe retro diferit care face seria AMG Black Serie să roșească. Apoi au venit cu JAX- versiunea robustă a ACE, dar ne-au atras atenția cu adevărat când au dezvăluit WOLF.

Problema a fost că deși ne doream să credem că este adevărat, tot ceea ce puneau la dispoziție producătorii erau niște randări. Evident că ne-am gândit că ar putea fi vorba de un designer digital talentat, cu un site elegant… si cam atât.

Dar, pentru prima data, randările au prins viață în California!

Wolf2

Să începem cu o scurtă prezentare a unor numere. Vor exista versiuni ale modelului WOLF + extra cab WOLF (acestea din urmă cu ușile din spate mici și 2+2 locuri), cu o capacitate de remorcare care poate depăși 3 tone la varianta WOLF +.

Pick-up-ul are 4,7 m lungime, fiind mai scurt și mai lat decât un Toyota Hilux.

Producătorii intenționează să facă vehiculele electrice mai accesibile oferind reduceri la prețurile de listă. Detaliile tehnice sunt extrem de limitate, nu se știe de unde vor veni bateriile sau motoarele, doar că ideea este să externalizeze inițial producția, în SUA, și apoi să își construiască propria fabrică.

E clar un drum lung de acum înainte, dar susținem ambiția celor de la Alpha!