De ce să-ți montezi un hardtop pe noul Ford?

Categorii: Pickup

Acest accesoriu se montează direct pe bena mașinii și este renumit pentru forța dar și pentru rezistența pe care o are.  Fie că folosești pick-up-ul în interes comercial sau pentru petrecerea timpului liber, un hardtop îți oferă o serie de beneficii. 

 

Pe site-ul nostru găsești o serie de hardtop-uri compatibile cu diferite modele de pick-up-uri.

Avem o varietate de hardtop-uri și poate fi copleșitor să alegi cea mai bună variantă pentru tine. Pentru asta suntem noi aici. Scrie-ne și te vom sfătui să alegi ce ți se potrivește mai bine! 

 

Ce trebuie să știi despre hardtop-uri?

 

Dacă folosești pick-up-ul pe șantier, de exemplu, atunci e recomandat să alegi un hardtop fără geamuri pentru a evita posibilitatea de a le sparge. 

În schimb, dacă îți plimbi animalul de companie cu pick-up-ul, atunci alege un model cu geamuri laterale. Astfel vei lăsa aerul să pătrundă în mașină și patrupedul tău se va bucura de confort și siguranță.

 

Dar indiferent de scopul pentru care folosești pick-up-ul, odată ce ai ales să-l accesorizezi cu un hardtop, sarcina utilă a autoutilitarei se micșorează cu greutatea hardtop-ului (<105kg). 

 

Sfaturi de safety dacă ai montat un hardtop

 

Ca orice accesoriu, periodic este nevoie de o verificare. 

Așadar, după fiecare 5000 km parcurși, asigură-te că sistemul de prindere a hardtop-ului (șuruburile) sunt verificate și la nevoie strânse.

 

Efectuează această verificare la fiecare 2500 km dacă te regăsești în exemplul de mai sus (cu șantierul) și folosești pick-up-ul în condiții grele. 

 

 

De ce să-ți accesorizezi noul Ford cu un hardtop?

 

Dacă ți-ai luat noul Ford Raptor sau Ford Ranger înseamnă că noțiunea de pick-up îți este familiară, la fel ca și avantajele pe care le ai atunci când conduci o astfel de mașină.

 

Accesorizarea este importantă pentru că oricât de pregătit este pick-up-ul din fabrică, în funcție de nevoile tale, îi poți îmbunătăți performanțele. 

Pickup.ro este printre primele firme din România care comercializează accesorii pentru noul Ford Raptor și Ford Ranger. Descoperă accesoriile aici.

 

 

Fie că folosești pick-up-ul în interes comercial sau pentru petrecerea timpului liber, un hardtop îți oferă o serie de beneficii. 

 

Iată 5 beneficii de care te poți bucura dacă instalezi un hardtop pe noul Ford: 

 

1.     Protecție împotriva vremii de afară: chiar dacă e vreme rea, sau razele soarelui sunt prea arzătoare, lucrurile pe care le transporți vor fi în siguranță. La fel și bena mașinii. 

2.     Securitate sporită: dacă ai un hardtop, toate bunurile tale vor fi ținute departe de ochii curioșilor (aka hoților). În plus, unele modele au închidere centralizată, așa că îți poți lăsa bagajele, uneltele de lucru sau orice bun transporți fără grijă în mașină. Chiar și peste noapte. Totodată, dacă ai un hardtop nu trebuie să-ți faci griji că toate lucrurile din benă vor „sări din mașină” la prima frână bruscă sau la un viraj din scurt. 

 

3.     Mai mult spațiu de depozitare: Pe lângă securitate, montarea unui hardtop sporește instantaneu capacitatea internă și flexibilitatea pick-up-ului. Acest spațiu de depozitare suplimentar este perfect pentru a transporta echipamente de camping, unelte, echipamente sportive sau orice alte obiecte pe care vrei să le păstrezi în siguranță și organizate.

4.     Un nou look: Poți îmbunătăți semnificativ aspectul pick-up-ului tău instalând un hardtop. Poți opta pentru diverse modele și toate pot fi vopsite în codul de culoare dorit. Știm că noul Ford e un motiv de mândrie pentru orice posesor, iar cine nu vrea să arate bine la volan? Un hardtop e modalitatea perfectă de a oferi pick-up-ului tău un aspect modern și aerodinamic.

5.     Valoarea la revânzare: Dacă alegi să investești într-un hardtop, poți crește valoarea de revânzare a pick-up-ului. Mulți cumpărători apreciază funcționalitatea și securitatea suplimentară pe care o oferă un hardtop, ceea ce face ca pick-up-ul tău să fie mai dorit pe piață.

 

 

Fie că te vei plimba cu noul Ford Ranger sau Ford Raptor pe străzile din România, vei alege să mergi la off-road și să vezi cele mai frumoase peisaje, sau vei folosi mașina pe cel mai dificil șantier de construcții, ia în considerare aceste beneficii și alege să-ți montezi un hardtop. Comandă acum de pe site-ul nostru!