De ce este recomandat să-ți accesorizezi noul Ford Raptor?

Categorii: Pickup

Pick-up-urile Ford sunt recunoscute pentru duritatea lor dar și pentru performanță și eficiență.

Dar noul Ford Ranger Raptor a fost construit pentru a fi cel mai bun 4x4 de la Ford Performance din Europa. 

În oraș, pe drumuri asfaltate, sau la ieșirile off-road, acest pick-up se conduce admirabil. 

5 motive pentru care să-ți accesorizezi noul Ford Raptor

Dacă ai noul Ford Raptor, atunci cu siguranță știi că acesta nu este un pick-up obișnuit. Așa cum spun și producătorii , Ford Raptor nu este ”doar un alt pick-up. Ci un super pick-up”. 

El este proiectat să fie puternic și să abordeze orice tip de teren, dar mai ales pentru performanță off-road. 

Cu toate acestea, îți poți aduce pick-up-ul la un alt nivel. Cum? Accesorizându-l. 

Iată câteva motive pentru care este recomandat să-ți accesorizezi noul Ford Raptor: 

  1. Look-ul. Mașina pe care o conduci spune multe despre tine, așa că accesorizează-ți pick-up-ul. Fie că alegi un hardtop, o închidere de benă sau pur și simplu unele accesorii auxiliare, oferă-i un strop din personalitatea ta.
  2. Funcționalitate. În funcție de nevoile tale, poți echipa noul Ford Raptor cu accesorii care să-l facă mai versatil. Pick-up-ul tău poate fi echipat special pentru off-road, transportat marfă, shopping etc. 
  3. Protecție. Dacă ai bunuri de transportat, un hardtop sau o închidere de benă este exact ce ai nevoie pentru a le păstra în siguranță. Și aici nu ne referim doar la vremea de afară, ci și la hoți. 
  4. Valoarea de revânzare. Odată accesorizat, noul Ford Raptor va crește în valoare în momentul în care vrei să-l schimbi. Sigur, contează să alegi și accesorii de calitate (De ex: de pe www.pickup.ro)
  5. Longevitate.  Accesoriile potrivite asigură o durată de viață mai lungă a pick-up-ului tău. De exemplu, un hartop sau o închidere de benă vor proteja bena mașinii de intemperii. Sau un capitonaj de benă va proteja împotriva zgârieturilor și riscului de coroziune în timp.

Unde alegi să-ți accesorizezi noul Ford Ranger?

Odată ce te-ai decis să-ți echipezi noul Ford Ranger, următorul pas este să alegi service-ul potrivit pentru asta. Dacă pentru unele accesorii poți apela cu încredere chiar și la service-ul din „colțul străzii”, când vine vorba de hardtop-uri sau alte produse care schimbă complet construcția mașinii, lucrurile se complică. 

De ce să alegi pickup.ro?

Alege o firmă specializată pentru instalarea accesoriilor pentru noul tău Ford Ranger (și nu numai). De ce?

În primul rând pentru că vrei să ai siguranța că respecți legea.

Legile se schimbă constant, inclusiv reglementările cu privire la accesoriile auto. O firmă specializată va fi mereu la curent cu noile schimbări și se va asigura că montează accesoriile ținând cont de toate măsurile de precauție.

Dacă alegi să-ți echipezi pick-up-ul cu un hardtop, acesta TREBUIE să fie omologat de către autoritățile competente R.A.R.! Iar noi îndeplinim această condiție.

Pickup.ro - Partenerul tău de încredere

Cu o expertiză de aproape 20 ani, am câștigat încrederea partenerilor și clienților prin dobândirea unor certificate și documente importante precum: AUTORIZAȚIE, LICENȚĂ- pentru montare produsele vândute- și oferim DECLARAȚIE DE CONFORMITATE cu NUMĂR UNIC pentru modele, mărci și ani de fabricație auto, precum și să îndeplinească toate prescripțiile cuprinse in RNTR2 (Reglementări privind condițiile tehnice pe care trebuie să le îndeplinească vehiculele rutiere în vederea admiterii în circulație pe drumurile publice din România-ediția în vigoare) și RNTR 7 (Reglementări privind omologarea individuală, eliberarea cărții de identitate și certificarea autenticității vehiculelor rutiere-ediția în vigoare).

Noi garantăm pentru produsele pe care le comercializăm și instalăm.

Așadar,investește în accesorii de calitate pentru noul Ford Raptor și îmbunătățește-i performanța. 

Atunci când vrei să-ți accesorizezi pick-up-ul, alege un service specializat, care deține toate autorizațiile.

De ce să mai aștepți? Descoperă gama de accesorii de la pickup.ro aici și COMANDĂ ACUM! 

Colegii noștri sunt la un click distanță, așa că nu ezita să ne contactezi dacă ai întrebări.

 #AccessoriseYourFord