Cum poți îmbunătăți funcționalitatea pick-up-ului tău?

La pickup.ro găsești o varietate de produse care răspund nevoilor fiecărui posesor de pick-up-uri. 

Iată câteva exemple:

 

      Ruloul de benă 

Protejarea încărcăturii împotriva vremii rele dar și a ochilor curioși este esențială, iar aici intervin rulourile de benă.

Acest accesoriu este fabricat din materiale de calitate premium, fiind conceput pentru a fi dur și impenetrabil dar în același timp ușor. Dispune de un sistem reglabil de arcuri pentru a putea ajusta viteza de deschidere. Totodată, pentru confort, conține un mecanism de blocare în 3 trepte (deschis complet, deschis pe jumătate, închis complet). Apa de la ploaie nu va constitui o problemă pentru aceste rulouri deoarece sunt prevăzute cu un sistem de drenaj integrat, ce are rolul de a dispersa apa păstrând astfel încărcătura uscată.

      Închiderea de benă 

Odată montată, închiderea de benă păstrează forma de pick-up a mașinii, oferindu-i un aspect sportiv și de asemeni un avantaj aerodinamic ce reduce cheltuielile de consum.

Bunurile tale vor fi în siguranță pentru că majoritatea modelelor sunt prevăzute cu închidere cu cheie.

  

      Lăldițe utilitare 

Dacă folosești pick-up-ul pentru muncă, atunci cu siguranță ai nevoie ca obiectele și uneltele pe care le transporți să fie organizate. Optează pentru lădițele utilitare swingcase, care se pot deschide prin simpla apasare a manetei astfel devenind accesibile din partea din spate a benei           

Cu acest accesoriu  nu mai trebuie să te urci  în bena mașinii când ai nevoie de ceva. Carcasa este fabricată din ABS, ceea ce o face rezistentă la condiții meteorologice dure. Este prevăzută cu un sistem de blocare prin răsucire, care necesită o cheie corespunzătoare. Deci, nu trebuie să-ți faci griji pentru că toate sculele vor fi în siguranță și protejate.  Pentru o mai bună organizare, accesoriul este dotat cu un mic raft ce se poate îndepărta foarte ușor dacă nu este necesar. 

      Podea culisantă

Tot pentru facilitarea accesului la lucrurile din benă, alege să montezi o podea culisantă.  Acest accesoriu îți va ușura procesul de încărcare/ descărcare și este compatibil cu o gamă largă de pick-up-uri, și o gamă largă de accesorii, cum ar fi: hardtop, închidere de benă, rulou de benă.     

      Separator benă

Acest accesoriu organizează spaţiul pentru încărcătură din portbagaj, fără să existe riscul de cădere în timpul încărcării sau descărcării.

 

Spațiul din bena pick-up-ul tău este un bun valoros care poate fi optimizat cu ajutorul accesoriilor potrivite. Fie că ai nevoie să depozitezi scule, să organizezi încărcătura, să extinzi lungimea platformei sau să îți protejezi bunurile, la pickup.ro găsești accesoriile care se potrivesc nevoilor tale.

     Investind în accesorii de calitate pentru pick-up-ul tău, poți spori utilitatea și versatilitatea mașinii, făcându-o și mai capabilă să facă față oricărei aventuri care îți iese în cale. 

Deci, de ce să mai aștepți? 

Accesorizează-ți pick-up-ul cu Putere și Stil!