5 motive să-ți accesorizezi noul Ford de la pickup.ro

Categorii: Pickup

Compania noastră a luat naștere în 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehicule 4x4 și off-road. De atunci și până azi ne-am creat un portofoliu de parteneri de renume și de clienți cu care avem colaborări și în prezent.

Suntem partenerul de încredere al celor care își doresc să -și accesorizeze mașinile cu hardtopuri, închideri de benă, capitonaje de benă, troliuri, bare de inox sau orice alte accesorii auxiliare.

La pickup.ro găsești accesorii pentru noul Ford Raptor și Ford Ranger.

Pickup.ro este printre primele companii din România care au accesorii pentru noul Ford Ranger și Ford Raptor. #AccessoriseYourFord și bucură-te de un SUPER pick-up! Indiferent că folosești mașina pentru hobby-uri, plecări cu familia în vacanță, muncă sau ești pasionat de off-road, la pickup.ro găsești accesorii cu Putere și Stil, potrivite pentru nevoile tale.

Descoperă accesoriile aici.

5 motive să alegi pickup.ro

De ce să-ți accesorizezi noul Ford de la pickup.ro? Iată 5 motive mai jos:

  1. Calitate premium: colaborăm cu furnizori de top și livrăm accesorii durabile. Produsele noastre îndeplinesc standardele de calitate ale industriei așa că, atunci când vine vorba de încredere, vă puteți baza pe pickup.ro.
  2. Produse omologate și compatibile: accesoriile noastre sunt compatibile cu noul model de Ford Ranger și Ford Raptor. Punem preț pe siguranță și de aceea toate accesoriile noastre sunt omologate și certificate RAR. Acestea sunt proiectate pentru a se integra armonios, asigurând un look nou pick-up-ului tău.
  3. Personalizare: accesoriile de pe pickup.ro pot fi vopsite în codul de culoare al mașinii tale. Deci nu trebuie să-ți faci griji pentru aspectul estetic. Ba mai mult, fii pregătit să întorci priviri pe șosea.
  4. Instalare ușoară: Accesoriile noastre sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu noul model de Ford. În plus, la service-ul propriu instalarea acestora are loc fără multe bătăi de cap.
  5. Client service: satisfacția clienților noștri este importantă pentru noi. Din acest motiv avem o echipă pasionată de ceea ce face, bine informată și care abia așteaptă să răspundă tuturor întrebărilor. Vei primi sfaturi despre ce accesorii ți se potrivesc cel mai bine în funcție de nevoile tale, iar după ce faci achiziția, vei fi în permanență la curent cu procesul de instalare.

Nu ezita să ne contactezi dacă ai întrebări.

Ce produse poți alege pentru noul Ford?

Chiar dacă noul Ford este proiectat pentru a-ți oferi o experiență de neegalat, tot timpul este loc de mai bine. Așa că spune `DA` accesorizării.

Alege un hardtop pentru pick-up.ul tău și protejează-ți bunurile transportate indiferent de vremea de afară. Pleci în vacanță și vrei să-ți lași peste noapte bagajele în mașină? Atunci hoții nu vor reprezenta nici o problemă. Pe lângă toate aceste beneficii, un hardtop schimbă aspectul pick-up-ului tău, oferindu-i STIL.

Dacă nu vrei să optezi pentru un hardtop, dar ții la siguranța lucrurilor tale transportate, atunci alege o închidere de benă. Aceasta îți oferă acces ușor în bena mașinii și oferă un look mai sportiv pick-up-ului tău.

Un alt accesoriu pe care ți-l recomandăm și care ar trebui sa fie nelipsit de la noul Ford este amortizorul de capotă. Poți lucra liniștit sub capotă, fără să-ți faci griji că aceasta se va închide brusc și că te vei accidenta. Și, pentru că ”scapi” de grija de a ține capota cu o mână, te vei putea concentra doar la ceea ce ai de făcut. Amortizoarele de capotă nu sunt doar niște accesorii practice, ele vor oferi un plus de rafinament pick-up-ului tău.

Descoperă gama de accesorii pentru noul Ford Ranger și Ford Raptor aici și accesorizează-ți pick-up-ul cu Putere și Stil.

Așadar, dacă ai noul Ford Ranger sau Raptor te așteptăm pe pickup.ro să alegi accesoriile POTRIVITE. Colegii noștri sunt la un click distanță să te ajute pas cu pas și să îți ofere toate informațiile de care ai nevoie.

Transformă-ți pick-up-ul cu Putere și Stil! Alege pickup.ro!