Bucură-te de aventurile verii cu un pick-up accesorizat cu rulou de benă

Categorii: Pickup

Dacă ai un pick-up toate aceste lucruri îți sunt cu siguranță familiare. 

Accesorizarea pick-up-ului îți aduce o serie de avantaje, mai ales dacă alegi un rulou de benă. 

 

 

De ce să-ți accesorizezi pick-up-ul cu un rulou de benă?

Pe site-ul nostru găsești o varietate de modele de rulouri de benă, special concepute pentru pick-up-ul tău. Acest accesoriu este un must-have datorită multiplelor beneficii pe care le aduce: 

 

  • Protejează încărcătura: fie că transporți echipamente pentru camping, articole de plajă sau sportive, un rulou de benă le va proteja de soare, praf sau chiar vreme rea. Scapă de grija murdăriei sau deteriorării și bucură-te doar de drum!
  • Siguranță: păstrarea lucrurilor în siguranță este esențială. Ruloul de benă ascunde bunurile tale de ochii curioși ai hoților.  Te poți bucura în liniște de explorarea noilor locuri și de aventuri.
  •  Eficiență îmbunătățită a combustibilului: accesorizarea pick-up-ului cu un rulou de benă reduce rezistența aerodinamice, și astfel ajută la optimizarea consumului de combustibil. Economisești în cele din urmă bani la pompă în timpul acelor lungi drumuri de vară.
  • Stil: pe lângă multitudinea de beneficii practice, un rulou de benă aduce o notă de stil pick-up-ului tău.  Cu noul look al mașinii vei atrage priviri oriunde vei merge vara aceasta. 

Un astfel de accesoriu este util atât în vacanțe cât și în task-urile de zi cu zi. Dar pentru că vara și-a intrat în drepturi preferăm să nu ne gândim la altceva decât la.. vacanță.

Încă stai pe gânduri dacă să-ți cumperi un pick-up? Îți recomandăm să testezi mersul în vacanță cu o astfel de autoutilitară și să te convingi de capacitățile extraordinare (mai ales dacă este echipată corespunzător). 

 

Îți prezentăm mai jos câteva modele de pick-up-uri care îți transformă vacanța într-o adevărată aventură. 

 

Top 3 pick-up-uri ideale pentru vacanță.

 

Dacă ești pasionat de petrecerea timpului în în aer liber și de aventurile off-road, aceste pick-up-uri sunt ideale pentru tine: 

 

Ford Ranger: dacă ai noul Ford atunci te bucuri de o capacitate de încărcare remarcabil,  tractare de primă clasă și mai ales agilitate off-road impresionantă.

 

Toyota HiIux: Dacă spațiul devine insuficient, Hilux poate tracta o remorcă de până la 3.5 tone. Astfel, pick-up-ul tău devine dintr-o simplă mașină într-o casă motorizată și te poți bucura de o vacanță “pe roți”.

RAM: Cel mai capabil pick-up off-road de dimensiuni normale (Ram Power Wagon), și preferatul americanilor, fiind cel mai premiat camion ușor din America.

Vacanța înseamnă activități diferite pentru fiecare dintre noi. Unii preferă odihna, alții activitățile sportive, iar cei mai curajoși se aventurează la off-road. 

Dacă ești pasionat de off-road nu uita să intri pe site-ul nostru și să alegi accesoriile potrivite.

Ce activități outdoor poți face dacă ai un pick-up?

Echipează-ți corespunzător pick-up-ul și bucură-te de o serie de activități în aer liber.

Dacă ești sătul de agitația orașului, urcă-te în mașină și mergi spre prima pădure din apropiere.  Profită de festivalurile culinare sau muzicale din zonă sau alege să te relaxezi vizitând atracțiile istorice. 

Ia cu tine bicicleta și vizitează traseele special concepute, sau pune toate bunătățile și găsește-ți cel mai frumos loc pentru picnic. 

Dacă nu știi ce accesorii se potrivesc cel mai bine pentru mașina ta, contactează-ne și te ajutăm cât ai zice „vacanță”.

Indiferent de cum arată vacanța pentru tine, accesorizează-ți pick-up-ul și bucură-te de confort și funcționalitate. Ia-ți cu tine familia, dar și prietenii patrupezi și profitați de momente unice împreună.