Consecvent cu preocuparea de a mentine reputatia societatii Pick Up SRL in domeniul importului, productiei si comercializarii accesorilor pentru masinile pick up, 4x4 respectiv SUV, si de a realiza produse care satisfac cerintele si asteptarile clientilor, directorul executiv prin managementul societatii a decis introducerea sistemului integrat  de management al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii in munca – in conformitate cu cerintele standardului  SR EN ISO 14001 : 2015 respectiv SR ISO 45001 : 2018. Sistemul de management al calitatii a fost implementat inca din anul 2017.

In atentia societatii se afla in permanenta mentinerea unui dialog deschis cu clientii, furnizorii si alte parti interesante, pentru a le comunica cerintele de calitate, mediu si securitatea in munca, pentru a intelege mai bine si a indeplini cerintele si asteptarile acestora, tinand cont de contextul in care se desfasoara procesele societatii.

In luna mai societatea Pick Up SRL a obtinut Cerificatele pentru sistemul de management al calitatii ISO 14001 : 2015 Sistem de management de mediu, ISO 45001 : 2015 Sistem de management al sanatatii si securitatii in munca respectiv a fost prelungit Certificatul ISO 9001 : 2015 Sistemul de management al calitatii.

ATF 16949 este specificația tehnică globală și standardul de management al calității pentru industria auto. Certificarea obținută de Pickup.ro vine în urma unor investiții semnificative și a mai multor luni de implementare a unor noi protocoale de asigurare a calității în cadrul operațiunilor de producție și distribuție ale companiei. Tot acest efort se regăsește în produse de calitate, la standarde europene și prețuri corecte. În plus, când intri pe site-ul nostru și comanzi accesorii pentru pick-up-uri, SUV-uri sau mașini 4x4, te asigurăm că le vei putea utiliza în deplină siguranță.

Certificarea în conformitate cu această specificație tehnică este recunoscută de toți producători de automobile și OEM. Cei mai mulți producători importanți vor lucra numai cu companii care dețin certificarea IATF 16949, deoarece aceștia insistă ca furnizorii să respecte specificațiile tehnice stricte prevăzute în acest standard.

Dobândind aceste certificări și implementând corect standardele IATF 16949 și ISO 9001, Pickup.ro se angajează să asigure calitatea în conformitate cu sistemele de management al calității, având un sistem mai organizat, mai eficient.